browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Beenham in een Dutch-oven

Posted by on 2 augustus 2013

Een beenhamnetje is typisch iets voor in de Dutch-oven…

Simpel, maar met geduld erg lekker:

Koop een beenhammetje bij de slager, en laat die even lekker marineren met wat kruiden, (of koop een gemarineerde ;p)

Leg op de bodem van je DO een stukje bakpapier of alu-folie.
Zeg/leg hier een roostertje op.
Leg de ham op het rooster bak op 180 graden gedurende 8 minuten per 100 gram gewicht.

Na het bakken even afgedekt laten rusten (5-10 min) en in plakjes snijden.

Eet smakelijk!

image

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *