browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bourbon-Zalm

Posted by on 18 mei 2014

Bourbon Basted Salmon

Dit recept komt van een amerikaanse website, en moet nog worden getest, maar het lijkt mij een mooie manier van het bakken van een stukje zalm!

  • ¾-1 pond zalmfilet
  • ¼ cup Bruine Suiker
  • ½ theelepel gemalen gember
  • 3 eetlepels  bourbon of brandy
  • 3 eetlepels fijngesneden u.
  • 2 eetlepels of sojasaus
  • 2 eetlepels of plantaardige olie

 Meng alles behalve de zalm goed in een zip-lock zakje en leg de zalm in de marinade.
laat de zalm tussen de 2 en 6 uur in de koelkast marineren.

Bak/Grill/Stop de zalm in een dutch oven die behoorlijk wam is (150-160 graden C)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *