browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dutch Oven tags

Posted by on 6 januari 2013

Omdat Dutch Ovens altijd op elkaar gaan lijken en deksels en pannen op elkaar afgestemd zijn heb ik gezocht naar een manier van merken, dit is mijn manier:
een tag graveren met een naam en nummer op de ene kant en een url op de andere kant 🙂

image

Even goed zoeken op internet helpt overigens echt! Graveren kost hier en daar zomaar 15 cent per karakter terwijl je ook leveranciers kunt vinden die een all-inclusive prijs vragen voor een tag inclusief graveren. (de prijs is dan afhankelijk van de maat van de tag.

4 Responses to Dutch Oven tags

 1. Geert Schlepper (@GeertSchlepper)

  Misschien handig om te vermelden waar je het geregeld hebt, wat de kosten zijn en een link?

  • Michiel

   Je hebt helemaal gelijk, ik heb mijn tags in Engeland besteld bij Engraving Village, de website is niet heel uitgebreid maar even mailen werkt prima (info@engravingvillage.co.uk). Ze reageren heel snel en ook de tijd tussen bestellen en ontvangen was erg kort!

 2. Cor de Groot

  Carrosseriering m5x25 en slagletters gaat ook prima. Een lange m5 bout rechtop (haaks) in de bankschroef plaatsen, schroefdraad omhoog. Een dik stuk ijzer met een 5mm gat om de bout laten zakken op de bankschroef als aambeeld. Rvs ring m5x25 over de bout op het aambeeld. Slagletter tegen de bout houden en de letter op de ring slaan. Zo kun je de letters “rond” slaan

 3. Cor de Groot

  Rvs ringen m5x25 gaat ook prima, wel even aan de slag met slagletters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *