browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

DutchOven Slow Cooking Kip

Posted by on 7 juni 2017

in het kader van simpel maar oh-zo-lekker: Slow Cooked Kip, het kost even tijd maar dan kun je daarna GENIETEN!

Voorbereiding: wrijf je kip van binnen en van buiten in met:  olie, arromat, peper en tijm

Leg de Kip op een roostertje in je DutchOven: dan 8 hete kolen onder de pan en 19 bovenop, de DutchOven wordt van binnen zo’n 200 graden.

Gedurende 1,5 uur laten staan maar wel om de 15 minuten de pan en kwart slag draaien en het deksel ook maar dan tegenovergestelde richting.
De kip is gaar als er helder vocht uit loopt als je in de kip prikt!

 

Eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *