browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nacho-chips voorgerecht

Posted by on 17 mei 2014

dit is een voorgerecht voor een grote groep mensen, als je de hoeveelheid aanpast werkt het ook prima als een hoofdgerecht, serveer er in dat geval een groene salade bij dat maakt het nog lekkerder!

 

Ingrediƫnten

  • 1 kg gehakt
  • 500 gr pittige worstjes
  • taco kruidenmix
  • 2 uien
  • 5 teentjes knoflook
  • jalapeno pepers in stukjes (potje)
  • 450 gram cheddarkaas in plakjes
  • 450 gram gemalen Goudse kaas
  • 2 potjes salsa
  • 5 zakken taco chips (kaas of naturel)

 

Bereiding:

Rul het gehakt en het in stukjes gesneden worst in de Dutch Oven tot lichtbruin, voeg de ui en knoflook toe en bak kort aan.

Giet het vet af uit de pan. Voeg de tacomix, komijn, en 1 kopje water toe aan het vleesmengsel roer goed, en laat 30 tot 35 minuten stoven.

Verdeel de kaas, japalenopeppers en salsa over het vlees.

Leg het deksel op de Dutch Oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten op 180 graden met voornamelijk bovenwarmte.

Verdeel de taco-chips over de borden, schep het vleesmengsel bovenop de tacochips en serveer direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *