browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Southern BBQ Pork Brunswick Stew

Posted by on 7 februari 2017

Ingredienten

  • 3 plakken bacon of een bakje gerookt spek
  • 1 cip uisnippers
  • 1/2 cup paprikablokjes
  • 1/4 cup selderijschijfjes
  • 2 blikjes tomatenblokjes
  • 3 cups kippenbouillion
  • 3 aardappels (500 gram) geschild en in blokjes gesneden
  • 1 blikje mais
  • 1 blikje creamed mais
  • 2 blikje witte bonen
  • 4 cups gaar en gesnipperd varkensvlees
  • 1 cup smokey BBQsaus
  • zout en peper

bereiding:

snijd de bacon in stukjes en bak tot goudbruin
voeg de ui, paprika, selderij toe en bak gedurende ongeveer 5 minuten.
voeg nu de tomaten toe en breng alles aan de kook, en laat dit gedurende ongeveer 10 minuten sudderen.
Voeg nu de kippenbouillon en aardappels aan de pan toe sluit af met het deksel en laat ongeveer 2o minuten zachtjes koken.
Voeg de mails, de bonen het varkensvlees, de BBQ-saus toe en roer goed zodat alle smaken goed mengen.
laat zachtjes doorwarmen tot alles goed heet is, kruid naar smaak.

 

Eet smakelijk

Comments are closed.