browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vegetarische bladerdeegflapjes uit de dutch oven

Posted by on 17 mei 2014

10 personen

Ingredienten:

  • 2 pakjes diepvries bladerdeeg
  • 7 appels
  • bakje gepelde walnoten 150 gram
  • 200 gram geitenkaas
  • 2 eieren

 

bereiding:

Ontdooi de bladerdeegbladen door ze naast elkaar neer te leggen.

Ondertussen schil en snipper je de appels, breek de walnoten in kleine stukjes,  verbrokkel je de geitenkaas en klop je de eieren.

Leg een beetje van de appel, walnoten, en kaas op een plakje bladerdeeg en vouw deze dicht over een diagonale lijn. Smeer een beetje ei tussen de randen en druk aan me je vingers of een vork (dan krijg je gelijk een leuk patroontje in de rand).

httpv://www.youtube.com/watch?v=DOubf5vUtTY

bak gedurende een kwartier (of tot het bladerdeeg mooi bruin is!) op een roostertje in een dutch oven op ongeveer 175 graden,

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *