browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vegetarische Dutch Oven Chili

Posted by on 17 mei 2014


14013045170_6a64500ff4_z

 

Ingrediƫnten

  • 2 eetlepels olie
  • 2 uien
  • 4 tenen knoflook, geplet of in stukjes
  • zout en peper uit de molen
  • 4 courgettes in blokjes
  • 2 winterwortelen in dunne schijfjes
  • 2 eetlepels chilipoeder
  • 1 theelepel gemalen komijnzaad
  • 1 grote pot of blik bruine bonen (800 gram)
  • 2 kleine blikken kidneybonen of chilibonen (400 gram)
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 2 blikken mais (300 gram/blik)

 

Bereiding:

14013086337_808c7e573f_z

Verwarm de olie in de pan, en bak de uien aan. Voeg de knoflook en wortelen en tomaat toe. Regelmatig omscheppen. Voeg na 10 minuten ook de courgettes, de chilipoeder en komijnzaad toe. Schep om. Voeg na 5 minuten de bonen en mais toe. Verwarm helemaal door. Breng op smaak met zout en peper.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *