Vegetarische Dutch Oven Chili

door

in

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olie
  • 2 uien
  • 4 tenen knoflook, geplet of in stukjes
  • zout en peper uit de molen
  • 4 courgettes in blokjes
  • 2 winterwortelen in dunne schijfjes
  • 2 eetlepels chilipoeder
  • 1 theelepel gemalen komijnzaad
  • 1 grote pot of blik bruine bonen (800 gram)
  • 2 kleine blikken kidneybonen of chilibonen (400 gram)
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 2 blikken mais (300 gram/blik)

Bereiding:
Verwarm de olie in de pan, en bak de uien aan. Voeg de knoflook en wortelen en tomaat toe. Regelmatig omscheppen. Voeg na 10 minuten ook de courgettes, de chilipoeder en komijnzaad toe. Schep om. Voeg na 5 minuten de bonen en mais toe. Verwarm helemaal door. Breng op smaak met zout en peper.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *