Nodig:
- 1/2 cup (1 standard stick) zachte boter
- 1/2 cup bruine bastersuiker, aangedrukt
- 2 eieren, losgeklopt
- 1 cup in stukjes gesneden pecannoten
- 1/2 cup gemalen cocosnoot
- 1 cup mini marshmallows
- 1/2 cup melkchocoladedruppels
- 1 teaspoon vanille-extract
- 1/2 cup zelfrijzend bakmeel
- 1 paktaarbodem uit de koeling
- 12″ Dutch oven met dekselsteun
- Mengkom
Bereiden:
Verwarm je oven voor, met 17 briketten op het deksel en 8 briketten onder de oven
Klop de boter los in de mengkom, voeg alles behalve het taartdeeg toe aan de mengkom en meng goed tot je een stevig beslag krijgt, Giet het beslag in de taartbodem, zet de gevulde taartbodem op een roostertje in de dutch oven en bak tot de bovenkant mooi goudbruin is! (ongeveer 30-40 minuten!)
eet smakelijk!
Geef een reactie